Без коментарів
Косий провулок
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22008-11-05 19:18:52
Даф йшла по вулиці... Їй не вірилося, що ще трішки і все... Школа, шкільне життя... Ще трішки і шкільні клопоти поринуть її з головою на ще один навчальний рік.
Даф почувала себе дивно: з одного боку не хотіла вчитися та припиняти цю літню казку, а з іншого дуже хотіла побачити своїх друзів!
Цікаво, як там Блейз без мене?
Так Даф вешталася Косим провулком у пошуках книжок. Їм знову надіслали довжелезний список обов'язкових підручників і Даф вже розмірковувала, як допре все це дродому, коли... вона раптом побачила якусь дуже знайому постать.
- Блейз! Як ти тут опинилася? Привіт!
Даф можна було зрозуміти, адже подруга повинна зараз була бути у Франції з батьками...
Чого це вона тут?
Поделиться32008-11-18 19:46:42
Блейз спокійненько йшла по Косому провулку та раздумувала про наступний навчальний рік, аж раптом почула добре знайомий голос своєї найліпшої подруги - Дафни Грінрасс.
- Блейз! Як ти тут опинилася? Привіт! - обернувшись дівчина побачила саме її.
-Привіт! - також зраділа зустрічі Забіні. Вона з радістю обняла подругу. і зараз вони удвоє йшли перевулком. - Як ся маєш Дафо? Як відпочила влітку? Не буду питати чи хочеш до школи, адже знаю яка буде відповідь.
Як я її рада бачити!! Як же я за нею сумувала все літо!!
-Я тільки вчора вернулась з Франції, і от одразу ж Хогвартс, Хогварст... на любий Хогвартс... Ось так я тут і опинилася, а взагалі зі мною стільки всого влітку трапилося, що ті коли почуешь мою оповідь про те як я провела свої канікули, то ти будеш довго сміятися... Але давай мабудь підемо до кафе Флоренсія, чи як там його, там і порозмовляемо.
Дівчина зупинилась очікуючи відповіді подруги.
Поделиться42008-11-30 16:02:34
-Давай! - відповіла Даф....
Далі подруги провели чудовий день гуляючи по кафе и магазинах, але...
-Слухай... Я не хочу до школи... Літо таке чудове, таке феєричне... Я не хочу щоб воно закінчувалося. - говорила Даф з сумом дивлячись на подругу...
-Все йде, все минає... Я вже піду. Завтра ж до школи, а я ще й не починала збирати речі... - Даф нахилила голову вбік і підібрала числені пакунки.
-Прощавай! -крикнула вона і аппарувала додому...
>>>Дім Дафни Грінграсс
Поделиться52008-12-01 23:51:02
Так, дівчата гуляли по Косому провулку весь день, купили все що треба було купити, але ось все вечір і вже треба йти додому, збиратися, адже все завтра ми всі знову побачимся, але тепер вже в статусі учнів, з нашими вчителями, у нашій школі...
-Даф, я теж не хочу до школи, але що поробити? То є наша важка доля... - гірко зітхнувши Забіні все таки посміхнулася. - Але це недоречі вішати ніс тільки-но почувши про старий та добрий Хог, пам'ятаєш, нам же ж кожен рік приносив якісь сюрпризи, так що я думаю і цього року ми не будемо сумувати.
Відчуваю просто, щось буде...
Попрощавшись с дівчиною, та подивившись як та аппарувала, Блейз і собі постояв ще кілька хвалин та понасолоджувавшись вечірньою прохолодою доволі гарячого дня і собі аппарувала додому.